POLARISOL®  Polariserat Ljus

De positiva effekterna av ljusenergi har varit kända sedan många årtusenden.
POLARISOL
® är den senaste innovationen av polariserat LED (Light Emitting Diodes) ljus med Foto-Bio stimulering för hälsa och välbefinnande.

POLARISOL Medical Pro och POLARISOL Medical Mobilo är ett EU patenterat, certifierat och inregistrerat MEDICINTEKNISKT HJÄLPMEDEL som möjliggör säker och enkel behandling med lågenergi polariserat ljus utan några biverkningar. Produkterna är baserade på ungerskt patent och framtaget med hjälp av den mest avancerade teknologin som tagits fram i Japan, Tyskland och USA.

På liknande sätt som solen strålar, ökar det polariserade ljuset kroppens
energiförsörjning och optimerar dess effekter.

POLARISOL produkter arbetar mellan 400-850 nm-våglängdsområdet. UV strålning ligger mellan 220-340 nm så den skadliga effekten, komponenten finns inte med.

Polarisol ljuset är ett lågenergi och kallt ljusspektrum med inslag av infrarött ljus som är den mest fysiologiska för optimal penetration och regeneration av levande vävnad.
Polarisationsfilter transmitterar bara ljusvågor med en viss polarisation dvs en viss svängning av ljuset.

Opolariserat Ljus kan polariseras med olika metoder.

Den stora POLARISOL Pro-enheten arbetar med 16 LED och 9 infraröda LED-lampor medan POLARISOL Mobilo använder fyra LED och två infraröda LED-lampor

De välkända fördelarna med polariserat ljus tillgodoses i många år framöver då POLARISOL tekniken ger nästan 20.000 timmar i kontinuerlig drift.
POLARISOL är det mest innovativa polariserat ljus med LED teknik.

Effekten av polarisering av POLARISOL är nära 100%, koncentrerat ljusflöde, och det är garanterat utan skadliga UV-strålar.